Najave

Zaštita osobnih podataka i pravo na pristup informacijama
04. 01. 2017.
  •  
  •  

Zaštita osobnih podataka i pravo na pristup informacijama

Pozivamo vas na stručni seminar na temu obveza prema propisima o zaštiti osobnih podataka i propisima o pravu na pristup informacijama koji će se održati u poslovnom objektu C6 (dvorana na 8. katu), Zagreb, Capraška 6, u utorak 24. siječnja 2017. s početkom u 10:00.

Prijavnica

Prijava se obavlja putem ispunjene prijavnice  poslane do petka 20. siječnja 2017. na info@sigurnost-educa.hr ili putem fax-a 01-4002-249.

Broj sudionika je ograničen.

Na seminaru će biti riječi o novostima u propisima vezano za zaštitu osobnih podataka, o zbirkama osobnih podataka i obvezama službenika za zaštitu osobnih podataka, o novim podzakonskim aktima u području ostvarivanja prava na pristup informacijama, novim smjernicama i priručnicima, o tražilici TOM, obveznim izvješćima, o problemima na koje se u svakodnevnom radu nailazi i kako ih ispravno riješiti.

Izlaganja će održati:

DUBRAVKA BEVANDIĆ, diplomirala i magistrirala na Pravnom fakultetu u Zagrebu. Od 2013. godine radi u Uredu Povjerenika za informiranje na poslovima prava na pristup informacijama, voditeljica je Službe za zaštitu prava na pristup informacijama.
BRANKA BET – RADELIĆ, diplomirala na Pravnom fakultetu u Zagrebu, ima trideset godina radnog  iskustva u struci. Od 2004. zaposlena je  u Agenciji  za zaštitu osobnih podataka, gdje obavlja poslove vezano za nadzor primjene i pritužbe vezano za zaštitu osobnih podataka.
VIŠNJA MARIĆ, diplomirala na Fakultetu prometnih znanosti u Zagrebu, smjer telekomunikacije. Od 2004. godine zaposlena je u Agenciji za zaštitu osobnih podataka i to na poslovima vezano za Središnji registar evidencija zbirki osobnih podataka.

Naknada za savjetovanje:

– za raniju prijavu do 9. siječnja 2017. iznosi 560,00 kn + PDV po polazniku.
– po polazniku od 10. siječnja 2017. iznosi 660,00 kn + PDV po polazniku.

Cijena obuhvaća predavanja, CD sa prezentacijama i zbirkom važećih propisa i materijalima, uvjerenje o pohađanju i osvježenje u pauzi.