Najave

Prijevoz opasnih tvari
03. 03. 2017.
  •  
  •  

Prijevoz opasnih tvari – seminar u ožujku 2017.

Pozivamo vas na stručni seminar o promjenama i novostima u međunarodnim propisima vezano za prijevoz opasnih tvari. Seminar će se održati u poslovnom objektu C6 (dvorana na 8. katu), Zagreb, Capraška 6, u srijedu  22. ožujka 2017. s početkom u 09:00h.

Prijavnica

Prijava se obavlja putem ispunjene prijavnice poslane do ponedjeljka 20. ožujka 2017. na info@sigurnost-educa.hr ili putem fax-a 01-4002-249.

Broj sudionika je ograničen.

Na seminaru će biti riječi o novostima u Europskom sporazumu o međunarodnom prijevozu opasnih tvari u cestovnom prometu ADR 2017 čija obvezna primjena počinje 1. srpnja 2017. što uključuje nove pojmove, definicije i pojašnjenja pojedinih odredbi, nove UN-broje i promjene u tablici popisa opasnih tvari, novosti vezano za pakiranje i označavanje litijevih baterija, novu vrstu odobrene ambalaže za tvari koje se prevoze u rasutom obliku, promjene i novosti vezano za vozila koja prevoze opasne tvari i druge promjene u Sporazumu ADR 2017.

Od predavača ističemo:

mr.sc. IVICU MEKOVCA, voditelja Odjela za cestovna motorna vozila i prijevoz opasnih tvari u Ministarstvu mora, prometa i infrastrukture i
TOMISLAVA FRIGANOVIĆA, dipl.ing., voditelja Pododjela za posebna ispitivanja vozila u Centru za ispitivanja vozila, CVH d.d.

Naknada za sudjelovanje iznosi 750,00 kn + PDV. Cijena uključuje sudjelovanje na seminaru, radne materijale, potvrdu o sudjelovanju i ručak.

Sigurnosni savjetnici koji su osposobljavanje pohađali u našoj Ustanovi ostvaruju popust u iznosu 100,00 kn na naknadu.