Najave

Sigurnosni savjetnik za prijevoz opasnih tvari
09. 02. 2019.
  •  
  •  

Prijevoz opasnih tvari – 2019

Pozivamo vas na stručno savjetovanje na kojem će vas upoznati s promjenama u propisima vezano za prijevoz opasnih tvari u cestovnom prometu ADR 2019 i željezničkom prometu RID 2019  koje će se održati u poslovnom objektu C6 (dvorana na 8. katu), Zagreb, Capraška 6, u srijedu 27. veljače 2019. s početkom u 9:30 sati.

Prijavnica

Savjetovanje se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva mora, prometa i infrastrukture.

Prijava se obavlja putem ispunjene prijavnice  koju možete poslati na adresu info@sigurnost-educa.hr.

Prijem sudionika počinje u 08:30, a savjetovanje počinje u 09:30 sati

Broj sudionika je ograničen.

Vrsni stručnjaci iz područja prijevoza opasnih tvari, voditelji nadležnih službi Ministarstva te stručnjaci iz gospodarstva koji se u svakodnevnom radu bave prijevozom opasnih tvari na savjetovanju će govoriti o:

  • Izmjenama koje donosi ADR 2019 i RID 2019
  • Inspekcijskom nadzoru cestovnog prijevoza opasnih u proteklom razdoblju, a gdje će se istaknuti koji su se propusti i prekršaji najviše pojavljivali i kako ih ispraviti
  • Odgovornostima sudionika u prijevoznom lancu, novostima vezano za dokumentaciju i označavanje te UIC kodu 471-3
  • Tehničkim zahtjevima u postupku prvog odobravanja za vozila za prijevoz opasnih tvari koji se primjenjuju od 1. travnja 2018.
  • Pripremi pošiljke za prijevoz i iskustvima iz vlastitog posla, problemima na koje se u praksi nailazi

Polaznici će imati priliku dobiti korisne informacije, ali i savjete o tome kako izbjeći moguće pogreške i odgovore na pitanja o problemima koji se pojavljuju u redovnom radu vezano za prijevoz opasnih tvari.

Naknada za seminar iznosi 900,00 kn + PDV po polazniku, a sigurnosni savjetnici koji su osposobljavanje pohađali u našoj Ustanovi ostvaruju popust u iznosu 100,00 kn na naknadu.

Cijena obuhvaća predavanja, CD s prezentacijama, zbirkom važećih propisa i drugim materijalima, uvjerenje o pohađanju i osvježenje u pauzi.