Najave

Menadžment poslovne sigurnosti
27. 08. 2017.
  •  
  •  

Menadžment poslovne sigurnosti – prvi korak prema vašoj sigurnoj poslovnoj budućnosti

Danas u svijetu gotovo i nema ozbiljne tvrtke koja ne zapošljava najmanje jednog, pa i cijeli tim stručnjaka čija je osnovna zadaća sigurnost i zaštita poslovanja. U poslovnom svijetu sve jasniji je značaj ulaganja u zaštitu poslovanja. Kvalitetan i stručan menadžer poslovne sigurnosti od neupitnog je značaja za opstanak, rast i razvoj svake tvrtke iz čega proizlazi stvarna potreba za stručnim visokoobrazovanim osobljem.

Menadžer poslovne sigurnosti je stručnjak čiji je posao svaki oblik prevencije i zaštite poslovanja, što uključuje ljude, poslovne procese, informacije, imovinu i druge vrijednosti tvrtke, on/ona desna je ruka uprave i važan suradnik.

Danas se i u Hrvatskoj mogu obrazovati stručni kadrovi za obavljanje poslova sigurnosti i zaštite poslovanja na jedinstvenom i sveobuhvatnom preddiplomskom programu:

MENADŽMENT POSLOVNE SIGURNOSTI

Program je izradio tim stručnjaka s dugogodišnjim radnim iskustvom u području sigurnosti i zaštite. Pored vlastitog iskustva, kao uzor odabrali su priznate međunarodne programe. Ovaj studijski program zajedno su pokrenuli i izvode ga već treću godinu Sveučilište Libertas i Sigurnost Educa.

U suvremeno opremljenim učionicama Sveučilišta Libertas nastavu izvode vrsni stručnjaci s iskustvom u gospodarstvu.

  • upisujemo četvrtu generaciju studenata na studij koji počinje u listopadu 2017.
  • prilagođavamo nastavu izvanrednog studija zaposlenim osobama
  • kreiramo školarinu prema uspjehu

Više informacija o studiju: poslovna-sigurnost.hr

Nazovite nas na 01 4002 039 radnim danom od 08:00 do 16:00 i doznajte više o programu, školarinama, drugim pogodnostima.